Zoran Babić na čelu Aerodroma "Nikola Tesla"?

Bivši šef poslaničke grupe SNS Zoran Babić, trebalo bi da bude postavljen na čelo aerodroma "Nikola Tesla", dok bi sadašnji direktor tog preduzeća Saša Vlaisavljević preuzeti "Koridore Srbije".
"Kurir" ova saznanja oslanja na svoj izvor koji navodi da bi Babić i Vlaisavljević uskoro trebalo da preuzmu svoje nove funkcije.
 
"Vlaisavljević je uspešno vodio Aerodrom 'Nikola Tesla', a na čelu 'Koridora' potreban je upravo jedan takav čovek. Zato je izbor pao na njega, mada je tu bilo još nekih predloga. Što se tiče Babića, koga već vide kao njegovog naslednika, za mnoge je to iznenađenje. Zato Babiću neće biti lako da nastavi tamo gde je Vlaisavljević stao. Pored toga, on nije nikada vodio tako velik sistem, pa ćemo videti kako će se snaći", navodi izvor ovog dnevnog lista.
 
Novinari nisu uspeli da dobiju komentar Babića na ove navode, dok je Vlaisavljević ostao nedostupan, a prema nezvaničnim saznanjima, trenutno koristi slobodne dane i više se neće vraćati u fotelju Aerodroma.
 
Pre političke karijere Babić je uglavnom radio po lokalnim firmama u Vrnjačkoj Banji i okolini. Svoj uzlet doživeo je prelaskom iz radikala u naprednjake. Ipak, u javnosti je najviše upamćen po izjavama koje je davao dok je bio šef poslaničke grupe naprednjaka. Svakako, najpoznatiji je njegov govor u kome je nekoliko puta pominjao letelicu - vazduplohov. 
 
Sa druge strane, Vlaisavljević je na čelu Aerodroma "Nikola Tesla" od avgusta 2014. godine, a pre toga je bio direktor "Jat ervejza". Obavljao je funkciju pomoćnika gradonačelnika, a jedno vreme je bio i u vrhu Privredne komore Srbije.

Komentari 105

  • VazduMlohov

    11.02.2017 16:01
    Ko ne zna da izgovoro naziv neke funkcije i totalni je dileja za nju, postavi ga, pa neka uči. - logika našeg "Cara" (kao što je Cica kraljica, tako je ovaj Car). Javni poslovi su za njega kursevi. Dok se debili kursiraju, nama život prohuji. Ovo ni ne liči na državu, ovo je Diznilend. Sve je za očekivati. Inače, Vojvodina ima aerodrom. U Surčinu. Pozajmljen je Srbiji.
  • +384

    11.02.2017 06:03
    Najava u najavi
    "Er Srbija najavljuje polazak ekspresnog vazduplohova za Malu Krsnu. Mole se putnici da se na vreme telepromptuju na kapiju A6, jer je ista udaljena nekoliko svemirskih godina".
    Ok. pitanje upravljanja aerodromom u Bg je reseno, mi Vojvodjani treba da napravimo svoj aerodrom kojim ce upravljati neko ko ne zna sta je vazduplohov, telepromptovanje i svemirska godina.
  • Limanac

    10.02.2017 14:53
    Ne smeta meni to, nego mi je pomalo preko glave da nekazem nesto bezobraznije kukanja, trazenja krivca u drugome i pljuvanju svih i svega.Svi su najpametniji kada sede kuci i kuckaju komentare po raznim portalima,a ne mrdne onom stvari da uradi bilo sta da bi mu bilo bolje. Da se ne ponavljam, na izbore se ne izlazi, na proteste jos manje...i niste ni svesni da ste sami dozvolili da vam se desava to sto se desava..da ste sami doveli Vucica i ovu nesposobnu klapu na vlast, da dok sedite juci i pustate da vam rade sta hoce necete nista napraviti jer ce vas sve vise tlaciti i testirati granice izdrzljivosti...dokle god cutite i sedite za kompijuterom i pisete komentare i kao najbolje resenje nalazite u tome da pobegnete u inostranstvo. Jeste svi vas cekaju.
    Lepo na ulicu pa ko Rumuni i ostali gradjani tih zemalja u koje bezite protestvujte i kad budu izbori IZADJITE na izbore ne mojte sedeti kuci i davati babama i dedama da glasaju umesto vas za Vucica...
    A to da li volis svoju zemlju ces videti kada odes u tudjinu...onda mozemo da pricamo o tome..ja sam bio i sada sam cesto na putu i van granica Srbije pa se smatram kompetentnim da mogu da pricam o tome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.