Nikolić se kandiduje za predsednika

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić kandidovaće se na predstojećim predsedničkim izborima, a na Tviteru je poručio: "Nema uzmicanja, ni povlačenja, čak i kada vetrovi hoće da vas slome".
Nikolić je tu odluku doneo na proslavi svog 65. rođendana.
 
Podsetimo, predsedništvo Srpske napredne stranke u utorak je jednoglasno odlučilo da Aleksandar Vučić bude predsednički kandidat te stranke.
 
"Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić obavezuje se da u najboljoj veri nastavi razgovore sa sadašnjim predsednikom Republike, Tomislavom Nikolićem, i pokuša da obezbedi puno državno jedinstvo svih odgovornih faktora u Republici Srbiji, u nameri da se Srbija odbrani od snaga prošlosti i obezbedi njen dalji napredak", navedeno je u saopštenju.
 
Nikolić je rekao da da nije iznenađen jednoglasnom odlukom Predsedništva da Vučić bude predsednički kandidat te stranke.
  • Мунгос

    16.02.2017 18:54
    Испричаћу вам једну причу са тужним завршетком:
    -Тата, тата, хоћу Републику.
    -И ја бих, сине.
    -Тата, тата, неко нас гађа чашама од јогурта.
  • Star Wars

    16.02.2017 17:46
    I u vasem gradu
    Mladi dzedaj Luk Skajvoker istakao je kandidaturu za predsednika Galaksije. Princeza Leja iz Tuzle ga zdusno bodri, zajedno sa robotima (C3P0 iz Beograda i R2D2 Vucicevic), Vukijem zvanim Vulin i botovima rasutim sirom poznate vasione, gde god je moguca dostava sendvica. Medjutim, Dart Vejder, bivsi grobar, sadasnji master (of Universe) i trenutni predsednik, odlucio je da se ordenjem, pardon ognjem i laserskim macem bori za jos jedan mandat. Njihov zajednicki Vodja i Ucitelj, Obi-Van Kenobi tvituje i podgreva situaciju koja je vec tako uzavrela da se laserski macevi tope.
    Mladi Dzeremaja, potomak dinastije vladara iz sus(j)edne galaksije koji je za dlaku promasio mesto generalnog sekretara Univerzumskih nacija takodje pikira na mesto predsednika. Han Solo, briljantni ministar spoljnih poslova koji je uspeo da se posvadja sa svim okolnim galaksijama, mudro solira i ceka sta ce mu dosapnuti Imperator ispod lipe...
    To i mnogo vise gledacete u epizodi: "Imperija je pala na teme" ili "Kontejner nema alternativu".
    Prijatno, ako ste platili porez, struju, internet i objedinjenu naplatu!
  • Dr savic

    16.02.2017 15:17
    Resenje
    Dragi sugradjani i gradjani srbije nemojte da brinete , svi vi koji ste planirali da glasate za vucica sada je jos bolje ispalo. Sada kad imate jos jednog kandidata tomislava nikolica najbolje je da na istom listicu za glasanje zaokruzite obojicu . Tako ce dobiti vise glasova , srecni vam izbori.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.