Mihajlović: Pokušaj Nikolića da podeli SNS i pomogne opoziciji

Ako je tačno da će se Tomislav Nikolić kandidovati na izborima, to bih volela da čujem lično od njega, rekla je potpredsednica Vlade Srbije i ministarka Zorana Mihajlović.

"Ne želim da verujem da će se Tomislav Nikolić okrenuti protiv Srbije, SNS i Aleksandra Vučića. Ali, ako je tačno, onda je ovo početak tužnog kraja jedne političke karijere osnivača SNS Tomislava Nikolića", navela je ona.

Dodala je da bi to bio pokušaj podele SNS.

"Ako je to tačno, onda je ovo pokušaj Nikolića da podeli SNS i pomogne opoziciji da pobedi, ali taj pokušaj neće uspeti. Zato predsedniče Nikoliću, izađite i javno kažite", navela je.

S druge strane, narodna poslanica poslaničkog kluba "Za spas Srbije - Nova Srbija" Dijana Vukomanović smatra da je ishitren potez u vezi sa kandidaturom učinio Aleksandar Vučić, a ne Tomislav Nikolić. Ona je ocenila da će Vučić, ukoliko izgubi na predsedničkim izborima, izgubiti sve.

“Rekla bih da je to jedan od najriskantnijih poteza od 2012. On najviše rizikuje, i svi koji podržavaju njegovu kandidaturu. U slučaju da ne uspe da pobedi, on gubi sve - i Vladu, i poziciju unutar SNS-a. Prerano je istrčao na teren i pokazuje političku nezrelost”, ističe ona.

Dijana Vukomanović dodaje i da njena nekadašnja stranka - Socijalistička partija Srbije - ima opasnost da postane žrtveni jarac, jer su podržali Vučića u trenutku kada se Nikolić još nije izjasnio o kandidaturu. Ističe da je uostalom i napustila SPS jer ta stranka vodi neozbiljnu politiku čiji se loši rezultati vide krozi ishitrenu podršku Vučiću.

  • Мунгос

    16.02.2017 19:34
    Баш се офуцала. А никад и није изгледала нешто нарочито. Надам се да Централни комитет европских мудраца неће баш њу да постави за новог председника српске владе.
  • Lejla

    16.02.2017 18:24
    A se ti i Vulin pojavite sa saopstenjima, jasno je kao dan da je AV smislio nekakav cirkus.
  • Dr savic

    16.02.2017 18:12
    Zorana
    Terapija u toku ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.