Radomir Nikolić za Vučića: Znam šta je stranačka disciplina

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) i sin predsednika Srbije Tomislava Nikolića, Radomir Nikolić potvrdio je da je glasao da kandidat te partije za predsednika Srbije bude Aleksandar Vučić.
On je naveo da je taj stav izneo na sednici vrha stranke održanoj u utorak.
 
- Dobro znam zašto sam tako glasao, kao što dobro znam i šta je stranačka disciplina, a svoje mišljenje o toj temi sam izneo na prethodnom sastanku Predsedništva - naveo je Nikolić za Večernje novosti.
 
Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) odlučiće popodne o kandidatu te stranke za predsednika Srbije, a prema informacijama naprednjaka svih 185 odbora podržalo je kandidaturu Aleksandra Vučića.
  • Jacovitti

    17.02.2017 20:12
    Jedna, takoreći divna porodica. Otac izdao kuma, a onda sin oca! Sve je u genima...
  • antibot

    17.02.2017 19:06
    Radomir Nikolic je glasao za buducnost Srbije! Sto bi nas narod rekao, ni po babu ni po stricevima.
  • ACA

    17.02.2017 17:38
    Ništa čudno,drama se nastvlja , pa ko preživi neka priča...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija