Dačić: Da se ja pitam, Nikolić ne bi bio ništa

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić negirao je danas da u toj stranci postoji raskol oko pitanja podrške kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije i dodao da je na svim stranačkim organima izražena snažna podrška zajedničkom kandidatu vladajuće koalicije.
Dačić je uputio izvinjenje članici Glavnog odbora Plamenki Laćarac zbog toga što na jučerašnjoj sednici Glavnog odbora nije video da se protivi podršci Aleksandru Vučiću, ali je dodao da nisu tačna tumačenja medija da u toj stranci postoji raskol. 
 
Odgovarajući na pitanje da li njegova motivacija za česte napade na aktuelnog predsednika Srbije Tomislava Nikolića leži u činjenici da ga vidi kao protivkandidata za premijersko mesto, Dačić je rekao da predstavnici SPS-a nikada sa Vučićem nisu razgovarali o tome šta ta partija treba da dobije u zamenu za podršku. 
 
"Šta ima da priželjkujem, nešto što sam već bio. Što se mene tiče, da sam ja na mestu Aleksandra Vučića, Tomislav Nikolić ne bi bio ništa, zato što je hteo da skine njegovu glavu", rekao Dačić.
  • Мунгос

    19.02.2017 19:06
    @Kritichar,
    Ипак не можеш порећи да ова двојица из православне џамахирије уживају велику подршку римокатоличке клерофашистичке Европе. То је проблем.
  • Patriot=idiot

    19.02.2017 17:03
    I ovaj za tatu Miloševića nije bio ništa, krpa kao i danas.Ulični rečnik, kao da je u kafani i kao da je stalno pijan,uvek neko podsmevanje, govori u afektu. Ali zato on sa rusima uveze gas na Beregovu za 15din kubik, a onda ga preproda narodu za 45 i još bi da digne cenu za 10% uz dodatak malo kaptažnog malo vazduha.Na taj način je bukvalno uništio, tj dotukao privredu da bi Srbijagas tj Gasprom tj rusi postali vlasnici većine preuzeća u SRB.
  • Koriolan

    19.02.2017 16:15
    Nigde Maksimusa
    Prave gladijatorske igre, borba za (lagodan, besramno bogat) život ili (političku) smrt. Ali nigde pravednika Maksimusa kome je stalo do Rima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.