Troje poslanika napustilo pokret Dosta je bilo

Troje poslanika "Dosta je bilo" saopštilo je da su napustili taj pokret i poslanički klub, jer se rukovodstvo samo deklarativno zalaže za principe demokratije i transparentnosti.
"Srce im nije u DJB, već na drugom mestu, želim im sve najbolje", poručio lider pokreta Saša Radulović.
 
Poslanički klub DJB-a napustili su Sonja Pavlović, Aleksandra Čabraja i Jovan Jovanović. "Na ovaj težak korak odlučili smo se kada se ispostavilo da su uzaludna sva nastojanja da se organizacija, odnosno buduća stranka, utemelji na principima demokratije i transparentnosti, za koje se rukovodstvo deklarativno zalaže", piše u zajedničkom saopštenju.
 
Kako su istakli, jedna od najznačajnijih posledica nepostojanja demokratskih procedura u okviru organizacije, odnosno ignorisanja mišljenja članstva, jeste i odugovlačenje sa donošenjem odluke o tome kako će DJB nastupiti na predstojećim predsedničkim izborima.
 
"Time je marginalizovana uloga pokreta u ovom presudnom izbornom ciklusu, a svaka odluka koja bude doneta u narednim danima, biće shvaćena kao zakasnela, iznuđena i neiskrena", navodi se u saopštenju.
  • samo gledam

    20.02.2017 23:51
    Oćete li se učačkati kod Šuntavilovca?
  • Panonski mrmot

    20.02.2017 22:07
    Toliko o priči da će funkcioneri DJB krivično odgovarati za trgovinu mandatima. Radio sam im prošlu kampanju, zvali su me kao i ovaj put... Hvala gospodo nikad više!
  • Maja

    20.02.2017 20:02
    Mnogo nam je znacajnija informacija u koju su stranku otisli, to je mnogo znacajniji podatak od njihove izjave sta i zasto, koji ce reci vise o samom pokretu. Dakle, kud su presli?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.