Tadićeva SDS podržala Jeremića

Predsedništvo Socijaldemokratske stranke odlučilo je da na predsedničkim izborima podrži kandidaturu Vuka Jeremića, izjavio je danas lider te stranke Boris Tadić.
Tadić je rekao da je ta stranka uverena da Jeremić može da prođe u drugi krug predsedničkih izbora. On je kazao i da su izbori šansa da se promeni vlast.
 
"Smatramo da Vuk Jeremić može pobediti Aleksandra Vučića", kazao je on.
 
Predsedništvo SDS je odluku donelo većinom glasova.
  • Migo

    06.03.2017 11:05
    Uvazen u svetu
    Vuk Jeremic je bio predsedavajuci UN, i kao takav popularizovao Srbiju u svetu, VivaVox i slicno. Upoznao sve drzavnike sveta. On bi u Brisel odlazio, ne kao mis, nego mnogo snaznijim imenom, posebno Srbijom. I zasigurno,mlada Srbija ne bi cekala za vizu.
  • bivsi glasac

    26.02.2017 17:05
    Pametna odluka
    Ovo ti je, od maja 2012-e, druga "vrlo pametna" odluka koju si doneo. Prva je ona da usred izbora pocepas stranku i formiras "ovo" sto se zove SDS. I moli Boga da ne bude vanrednih parlamentarnih izbora - sada cenzus neces preci sigurno.
  • Nikad kao Bane

    26.02.2017 14:17
    "Veze Vuka Jeremića s Borisom Tadićem sežu još u njegove školske dane kada je ministar bio omiljeni đak predsednika koji mu je bio profesor psihologije u Prvoj beogradskoj gimnaziji. Otuda će mladi Vuk osvanuti kao savetnik Borisa Tadića kada je ovaj 2000. postao ministar telekomunikacija u Vladi SRJ, a potom će ga savetovati i kada je 2004. Tadić postao predsednik Srbije. Teško je, sa stanovišta životnog i radnog iskustva, dosegnuti o čemu je đak sa 25 godina savetovao bivšeg profesora..."

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.