Proveo pet dana u zatvoru jer je sedeo ispred svoje prodavnice

Dejan Filipović (49) proveo je u zatvoru pet dana zato što je sedeo ispred svoje radnje u Šapcu.

"Komunalna policija je naišla dok sam sedeo ispred radnje. Rekli su mi da ne smem tu da sedim, uslikali me i napisali kaznu. Nekoliko dana kasnije, na moju kućnu adresu je stigla presuda, pa sam mogao da biram da li ću platiti 5.000 dinara ili ću pet dana provesti u zatvoru", ispričao je Dejan za "Telegraf".

Sud je odbio žalbu koju je Filipović poslao. Nije hteo dobrovoljno da se javi, pa je policija došla po njega i privela ga.

"Policajci su mi se smejali. Nisu mogli da veruju zbog čega me hapse. U zatvoru i nije bilo tako loše, zatvorenici i čuvari su bili fini prema meni", dodao je Dejan.

Hteo je da tuži sudiju koji ga je osudio, ali su mu advokati rekli da je to nemoguće.

"Za njih nema suda i mogu da rade šta hoće, to su mi advokati rekli. Ja i dalje sedim ispred radnje i spreman sam da odem ponovo na robiju", zaključio je Dejan.

Iz komunalne policije za "Telegraf" kažu da se ne sećaju ovog slučaja, ali je moguće da je Dejan zauzeo prostor kuda prolaze pešaci.

Podsetimo, jedan Novosađanin dobio je kaznu od 6.000 dinara, odnosno kaznu zatvora od šest dana, zbog švercovanja autobusom GSP-a. S druge strane, brojnim kriminalcima je omogućeno da odlože zatvor iz raznoraznih razloga, o čemu možete čitati OVDE.

  • Goran

    27.02.2017 14:24
    @Maja

    Procitajte jos jednom tekst i videcete da nigde ne pise da je covek pio pivo vec je samo sedeo ispred sopstvene kuce.
  • NN

    27.02.2017 12:51
    Zato je dobro imati tandzaru uvek kraj sebe :)
  • @Maja

    27.02.2017 11:34
    Kada je neki mafijas u ovoj drzavi odgovorao za bilo sta ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.