SNS kreće u kampanju 2. marta iz Vranja

Srpska napredna stranka u izbornu kampanju za predsednika Srbije, na kojima je njen kandidat lider stranke i premijer Aleksandar Vučić, kreće 2. marta iz Vranja.
Izbori formalno još nisu raspisani, rok je 2. mart, a Vučić je ranije najavio kratku kampanju, kako bi mogao, pre svega, da radi svoj posao predsednika Vlade Srbije.
 
Do sada je više kandidata opozicije već istaklo kandidature.
 
Kampanja može, od dana raspisivanja izbora, da traje najmanje 30 i najviše 60 dana.
  • babasera

    27.02.2017 22:12
    DonJuan
    Upravo to što si naveo. I jedno i drugo. Naterao je Veliki guru narod da čekaju ko stoka u redovima da dobiju koverte ne bi li dobili nešto za šta bi morali pod njegovim vođstvom da rade 3004 godine. Umesto da je država uređenba tako da svako ko hoće može sebi da priušti kredit ili nešto drugo za kupovinu stana, ovde su obećane kule i gradovi jer je ljudima lakše da čekaju u redu nego da rade za dž. Gledam ih samo u Narodnih heroja kako se otimaju oko koverti.,..Bože smiluj se, daj cunami
  • DonJuan

    27.02.2017 20:31
    @babasera
    Sta tacno, naivno ponizavanje u redu u posti svaki dan ili nelegalna prodaja istih od strane prevaranata? Pitanje je retoricko, naravno ;)
  • babasera

    27.02.2017 19:55
    don Juan
    ovo sa kovertama je slika i prilika ovog naroda

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija