Radulović: Izbori su referendum za ili protiv Vučića

Lider pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović očekuje da će u roku prikupiti potpise za predsedničku kandidaturu.

Kako je naveo danas u Novom Sadu, u petak su im pripala dva, subotu 12, a u nedelju 17 notara, pa se čini da su neki bili privilegovani u skupljanju potpisa jer su imali više notara. Radulović objašnjava da jedan notar dnevno može da overi oko 150 potpisa.

Radulović kaže da se primećuje pravi medijski mrak kada je kampanja za izbore u pitanju, pošto građani u većini medija ne mogu da vide da postoje i drugi kandidati osim lidera SNS-a Aleksandra Vučića.

"Zbog medijskog mraka ljudi nemaju pojma da postoje drugi kandidati. Obilazim Srbiju, siguran sam da to rade i drugi kandidati, ali imam utisak da je u kampanji samo Vučić, a njegova kampanja zapravo traje sve vreme koliko je na vlasti. Vrlo je jednostavno: ovi izbori su referendum za ili protiv Vučića", navodi lider DJB.

Radulović objašnjava da je u kampanju ušao jer dva kandidata koja su do sada učestvovala nisu uspela da animiraju biračko telo pa je, po njemu, postojala pretnja da Vučić pobedi u prvom krugu.

"Ušao sam u trku kako bi sprečili njegovu pobedu u prvom krugu, da podignemo apstinente, da napravimo što veću izlaznost kako bi došli do drugog kruga. Kada dođemo do toga onda bi svi trebalo da podrže jednog kandidata, zato pozivam i zahtevam od drugih kandidata da javno kažu da ko god da uđe u drugi krug da će dobiti podršku svih. Valjda je cilj pobeda protiv Vučića, a ne sopstvena promocija svakog od kandidata", kaže Radulović za naš portal.



Lider DJB-a navodi da su se nadali da će se dogovoriti oko jednog zajedničkog kandidata, jer tako treba da bude u referendumskoj atmosferi, što je pokazao i 5. oktobar.

  • LošmiNS

    06.03.2017 17:35
    Bravo Saša,ostali se i ne izašnjavaju o tome da li bi podržali bilo koga u drugom krugu. Verovatno su sigurni u sebe. :-)
  • PetarPP

    06.03.2017 15:44
    Kako samo napadaju Radulovića na svakoj vesti o njemu, opasno i bolesno.
    Nemam ništa protiv da pobedi bilo ko od "normalnih", da li Janković ili Jeremić, ali Radulović je pametniji i sposobniji lik od svih njih zajedno.
  • sale sa salajke

    06.03.2017 12:18
    Meni ovo više liči na referendumsko pitanje da li ste za Jankovića ili ste za Jeremića. Ko god da pobedi, pa i sam Čanak, Vojvodini ni ovi izbori ništa dobroga neće doneti. Sve smo mi njih već imali i svi su jednako otimali, zašto bi sad bilo drugačije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.