Šešelj predao potpise za kandidaturu za presednika

Republičkoj izbornoj komisiji danas su predati potpisi podrške za kandidaturu lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja za predsednika Srbije.
Predato je oko 14.000 potpisa građana, a predao ih je predsednik Gradskog odbora SRS Miljan Damjanović. Na kutijama sa potpisima je plakat sa likom Vojislava Šešelja i natpisom "Najboljeg za predsednika".
 
Damjanović je rekao da je Vojislav Šešelj "jedina alternativa proevropskim kandidatima" Aleksandru Vučiću, Saši Jankoviću, Vuku Jeremiću.
 
"Srbiji nije potreban čovek koji će doći na čelo države i imati apsolutu vlast. Srbiji je potreban čovek koji će moći da kontroliše izvršnu, zakonodavnu i sudsku vlast. U ovom trenutku je to jedino Vojislav Šešelj", kazao je on i dodao da je Šešelj i najdosledniji na političkoj sceni.
 
On je rekao da u prvom krugu sigurno neće pobediti nijedan kandidat.
 
"Ubeđeni smo da će u drugom krugu biti ozbiljan politički obračun između Vojislava Šešelja i Aleksandra Vučića", naveo je Damjanović.
 
Do sada su potpise predali Aleksandar Vučić i Saša Janković, i njihove kandidature za predsednika su potvrđene.
  • NIKOLA

    06.03.2017 14:35
    Najboljeg za predsednika.
  • Nervirach

    06.03.2017 13:55
    Lalo, pa vec je bio.
  • Nervirach

    06.03.2017 13:54
    Ovaj ako prodje pevace kako je lep Nato. Nije pusten bez razloga. Sa ovima sa puterom se najlakse manipulise.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.