Aleksandar Popović predao RIK-u potpise

Funkcioner Demokratske stranke Srbije (DSS) Aleksandar Popović predao je danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) potpise građana koji su podržali njegovu predsedničku kandidaturu.

Predato je oko 10.500 potpisa, a na kutijama unetim u zgradu RIK-a pisalo je "Aleksandra Popović  -  Čovek pre svega".

Popović je, posle predaje kutija s potpisima podrške, novinarima rekao da nema predaje u borbi za srpsku državu. "Nema predaje u borbi za srpsku državu, za pravdu u Srbiji, za slobodnu Srbiju i za obnovu Srbije. Mene ne hvale zapadne ambasade, ne dugujem nikome ništa, osim svojoj zemlji i ljudima koje volim", rekao je Popović.

On je kazao da se bori za zemlju koja će biti "naša, a ne briselska".

Republička izborna komisija do sada je potvrdila kandidature Aleksandra Vučića, Saše Jankovića, Vojislava Šešelja, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i Saše Radulovića. Predsednički izbori u Srbiji biće održani 2. aprila, a do večeras je rok za predaju potpisa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.