Beli Preletačević objavio da je sakupio potpise

Lider pokreta "Sarmu probao nisi" Ljubiša Preletačević Beli objavio je na Tviteru da je sakupio dovoljno potpisa za kandidaturu za predsednika Srbije.

Preletačević se na društvenim mrežamai zahvalio "svim dobrim ljudima". On je ranije u subotu napisao: Moramo pobediti i notare i Micu Ubicu i FT1P".

U kampanji i prikupljanju potpisa, kako se navodi po društvenim mrežama, pomogao mu je i pokret Dosta je bilo, a njihov lider Saša Radulović rekao je to čine kako bi se povećala izlaznost na izborima.

Mladenovački izborni fenomen, koji je osvojio čak 20 odsto glasova na lokalu, rekao je nedavno za B92 da je ubeđen da će skupiti potpise za predsedničku trku. Svoju moguću kandidaturu Beli objašnjava rečima - ozbiljno zezanje.

Rok za prijave za učešće na izborima ističe u ponoć. RIK je do sada proglasio kandidature Aleksandra Vučića, Saše Jankovića, Vojislava Šešelja, Vuka Jeremića, Boška Obradovića, Saše Radulovića i Aleksandra Popovića.

  • Najzad Neko

    12.03.2017 20:37
    Najbolji kandidat
    Ovi ostali su ofucani izlizani prevaranti koji misle samo na svoju gu*icu!
  • Marko

    12.03.2017 18:40
    ...
    Sprdate se sami sa sobom narode
  • Mile

    12.03.2017 16:23
    @Lusi NS
    Na listi ce biti sa pravim imenom i prezimenom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija