LDP: Izjava Šešelja o pomilovanju Đinđićevog ubice opasna

LDP je saopštio da je izjava Vojislava Šešelja o pomilovanju Zvezdana Jovanovića, koji je osuđen za ubistvo premijera Zorana Đinđića, opasna.
Navode da ta izjava prevazilazi dnevnopolitičke obračune.
 
"Izjava Vojislava Šešelja o pomilovanju Zvezdana Jovanovića dokaz je ludila kojeg je Šešelj bio talac čitavog svog života i koje je na sraman način koristio da besomučno truje ovu zemlju i njene građane", navodi se u saopštenju LDP.
 
LDP ističe da žrtvu koju je Đinđić podneo u borbi za drugačiju Srbiju niko ne sme i ne može da negira, a ponajmanje Šešelj koji je "simbol svega najgoreg u ovoj zemlji".
 
"Kada je došao iz Haga, predložili smo da nadležno tužilaštvo sasluša Vojislava Šešelja i ispita njegovu ulogu u pripremi atenata na Zorana Đinđića. Opasnost koju nosi ovakva izjava prevazilazi dnevnopolitičke političke obračune i zato kao društvo ne smemo ostati nemi", navodi LDP.
 
Šešelj je juče rekao da bi, u slučaju da postane predsednik, pomilovao Zvezdana Jovanovića, preneli su mediji.
  • Novosađanin

    17.03.2017 13:22
    zar nisu drugari
    Zar se nije hvalio da se druži sa zemunskim klanom, koji je ubio Đinđića. Radikali su 90tih vladali Zemunom i dobijali lokalne izbore u Zemunu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.