Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu zbog optužbe da je šefica narko tržišta

Advokat Vladimir Gajić je izjavio da je Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, podnela krivičnu prijavu protiv Srpske napredne stranke, njenog lidera Aleksandra Vučića i potpredsednika SNS Milenka Jovanova zbog saopštenja u kojem je označavaju kao šefica narko tržišta u Srbiji.
Gajić je rekao da je krivična prijava podneta jer postoji osnovana sumnja da je SNS kao pravno lice izvršio krivično delo lažno prijavljivanje, Vučić za krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica i Jovanov za krivično delo lažno prijavljivanje.
 
O celom ovom slučaju opširnije možete pročitati OVDE.
  • Perica

    23.03.2017 14:42
    #####
    Šteta što ONA nije KANDiDATKiNjA za PREDSEDNICU Srbije!?
    Za nju bih glasao...
  • Pavle

    23.03.2017 14:28
    secanje me sluzi
    Ako se dobro secam, a secam se... prvi je drogu i Jeremica spomenuo Seselj....nacicete lako i na nekoj od naslovnih stranica nekih novina od pre nekoliko dana/nedelja....sada ova optuzba na racun opet nekog od Jeremica...vrlo je jasna saradnja SRS i SNS po ovom pitanju... ovo se radi zajednicki, tu nema dileme...svakome ko dobro vidi iole je jasno da postoje zakulisni dogovori i saradnja ove dve partije...radikala i naprednih radikala....

    ako se ovako nekome od poznatih podmece, pa taj neko sutra mozemo biti mi sami, da nas optuze za ovo ili ono i da nemamo pravo odbrane, a oni da nemaju dokaze...

    da li je to ono sto zelimo da zivimo narednih 5,10,15 godina?...a 30 godina vec zivimo i gledamo ih sve...

    2. aprila svi na izbore....
  • ntn

    23.03.2017 14:02
    Šta je to
    Dostojanstvo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.