Mihajlović: Fotografija rupe na putu Ljig-Preljina je lažna

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je fotografija navodne rupe na autoputu Ljig – Preljina, koja se pojavila na društvenim mrežama lažna i da je to slika puta u Mađarskoj iz 2010. godine.
"Od juče se na internetu i društvenim mrežama pojavila fotografija navodne rupe na putu Ljig-Preljina, koja je kompletna laž. To je slika iz Mađarske i nema veze sa Srbijom", rekla je Mihajlović.
 
Ona je rekla da je autoput Ljig-Preljina pušten u saobraćaj prošle godine, a da će ove godine biti završena deonica od Obrenovca do Preljine.
 
"Sve što se radi u Srbiji, radimo isključivo na osnovu evropskih i svetskih standarda. Ne može ništa da se pusti u saobraćaj ako nema sve dozvole i ako nije po standardima", rekla je ona.
  • apac

    31.03.2017 07:52
    srbija do tokija
    Kad udjete u Srbiju na Horgos..a ne obratite paznju na telefon tj da je u romingu..narednih 15min tj skoro do Subotice..tj oko izlaza kod Palica..vas glodju ovi iz npr iz Telenora..a na sve to vi se javljate rodbini ili koga vec zovete ili vas zovu..ovo pricam iz licnog iskustva..da podesite tel na rucno,ne ide vi ste vec poodavno u zonu klepanja tj u Srbiji..vozite pazite na put dok nadjete podesavanje tel prodje taman to vreme..hteo sam da zovem ove iz telenora da ih pitam jesu nornalni kakav je to kriminal..da ti promenis vec nekoliko tih predajnika a da ti ne iskljuci roming.pa ko je na racun pa megabajti pa azuriranja automatcka..ma nenormalno..ja sam pri pejd inace to nikad nebih provalio da sam pos pejd..posle toga slede haraclije sa radarom gde sa tri auta na onom jednom odmoristu naplacuju kazne sto nasima sto strancima koji upadaju u neka ogranicenja za njihove zemlje nemoguca...lopovluk lopovluk ali u fulu..a to putarine ..to su strasne stvarii..fals racuni koji nisu fiskalni a pokazuju pdv ee to tek nema nidje..a kad si pri pejd sad vise ne mozes da dobijes operatera u telenor..sto se moje mreze tice..da ga pitas..djesmo ovo
  • dobrotvorka

    28.03.2017 21:28
    "... u Mađarsoj"
    Naravno da gospođa ministarka ne zna kakvi su putevi u Mađarskoj jer Mađarska nije atraktivna za nju... ona svoj "minimalac" troši na dalekim destinacijama a ako "baš mora" autom, onda je to relacija Ljig-Preljina jer tu je sve po svetckim i evropskim standardima!
  • Guglajte malo

    28.03.2017 17:07
    Nije morala ministarka uopšte da je prepoznaje, 21. vek je ljudi uradite reverse image search pa ćete i sami videti da je žena u pravu.

    https://www.autoevolution.com/news/hell-on-earth-huge-unavoidable-highway-pothole-20880.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.