Parović: Neću uzeti ni dinara od države za kampanju

Predsednički kandidat Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta, izjavio je da je od svih kandidata njegova kampanja najjeftinija, jer praktično sve segmente pokriva njegov tim prijatelja i saradnika.
"Moj tim i ja za kampanju od države nećemo uzeti ni dinara", rekao je Parović, želeći, kako kaže, da time demonstrira značaj društvene odgovornosti i vrednosne kampanje koju vodi.
 
On je naveo da je "ponosan što je u prilici da građanima Srbije, u medijima koji su mu dostupni, prezentuje drugačiju priču, program koji je platforma za buduću pobedničku politiku u godinama koje dolaze".
 
"Srbija je naša jedina sigurna kuća. I kao takvu je moramo čuvati za našu decu, unuke i sve generacije koje će doći", poručio je Parović i pozvao Srbiju da "ne baca svoj glas na one koje znamo od ranije, a koji su od srpske političke scene, umesto mesta sučeljavanja ideja, stvorili preduzeće, već da šansu daju novim ljudima".
  • A.P.

    30.03.2017 12:52
    Y3B3 LUD 28UNJ3N0G
    Mogao bi taj Parović da svrati ponekad u Elektrovojvodinu gle se vodi kao zaposlen, a na da prolazi pored nje kao pored turskog groblja. Ne dolazi u firmu ni da primi platu, a i što bi kad mu legne 2put mesečno na račun od te iste firme. Ajde frajeru odrekni se plate frajeru.
  • mile

    30.03.2017 12:18
    radi istine
    nije da nece da koristi ovaj novac , vec zna da ce morati da ga vrati, ako dobije manje od 1 %!!!to je prava istina !!on i pajtosi, su vec jednom vracali pare, na proslim izborima 2014 !! a on , kao posten pa nece pare gradjana ?! koliko su samo ojadili javna preduzeca u ns , to dooobro znamo !!
  • socko

    30.03.2017 08:28
    Kakav prepošteni poštenjačina...
    Sentimentalan spram pare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija