Šešelj odlazi sa funkcije šefa SRS?

Predsednik SRS Vojislav Šešelj sve je bliži odluci da podnese ostavku na funkciju šefa stranke i to mesto prepusti nekom od mlađih članova.
"Kurir" navodi da nije isključeno ni da to bude njegov sin Aleksandar.
 
Na pitanje tog lista koliko je realno da posle gotovo tri decenije vođenje stranke prepusti sinu, Šešelj kaže: "Iznenađenja su uvek moguća".
 
Prema rečima Šešeljevih najbližih saradnika, lider SRS nezadovoljan je zbog lošeg izbornog rezultata, jer nije očekivao da će imati manje od pet odsto glasova. Oni kažu da je zato u opticaju i mogućnost da on mesto predsednika SRS prepusti nekom od mlađih.  Izvor lista kaže da bi se on time principijelno povukao zbog loših rezultata kojima su svi nezadovljni u stranci, ali bi praktično i dalje imao uvid u sve i indirektno kontrolisao i vodio SRS. 
 
Kako se navodi, Šešelj je besan na saradnike i smatra da je postojala loša organizacija u stranci. 
 
Šešelj danas treba da se obrati na konferenciji za novinare, prvi put posle izbora.
  • Komedijaš

    06.04.2017 16:02
    Penzioneri u parku
    Toma i Voja igraju šah na klupi u parku. Kaže Toma: "Znaš li ti, Vojo, kolika je moja predsednička penzija?". A, Voja će na to: "Čekaj da mi haški tlibunal plati odštetu za onih deset godina što su me dlžali u plitvolu, bićeš smešan i ti, i tvoja pledsednička penzija!"
  • Ajde

    06.04.2017 13:27
    Teško će sam taj da ode,ako mu nije obećano nešto bolje od AV AV AVA,a lepo je krenuloode Koštunica ,Velja,Toma,Dinkić,,on,,pa Čanak,Čeda,Tadić,Gojkovićka,radikalke,još fali ,nastavi niz...
  • Kaća

    06.04.2017 12:09
    Jedno od najvećih zla, što se pojavilo na našoj odvratnoj političkoj sceni,odlaze ali suviše kasno,jedan za drugim,još onaj što je svuda pustio pipke i misli da je svemoguć,pa možda i ima nade za ove ljude i narod napaćeni...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija