Tokom praznika rade sve naplatne rampe u Srbiji

"Putevi Srbije" pojačali su rad na naplatnim rampama radi, kako kažu, što bržeg prolaska vozila, sprečavanja eventualnih zastoja i efikasnijeg obavljanja poslova.
"Svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez minuta pauze, povećan je broj inkasanata i organizovan poseban režim rada tehničke službe kako bi se eventualni iznenadni kvarovi otklonili u što kraćem roku. Vozačima na auto-putevima omogućeno je da se putem kratkih poruka na portalima informišu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim rampama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim bitnim podacima potrebnim za lakše i bezbednije putovanje auto-putevima", poručuju iz ovog preduzeća.
 
Takođe, na uočljivim mestima su postavljena obaveštenja vozačima da pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine koja su, osim na srpskom, napisana i na engleskom, nemačkom i turskom jeziku. Inkasantima je obezbeđeno dovoljno sitnog novca za vraćanje kusura.
 
"Na našim auto-putevima je sve popularnija elektronska naplata putarine na šta najbolje ukazuje činjenica da je samo u 2016. godini broj novih korisnika nadmašio ukupan broj korisnika TAG uređaja u prethodnih devet godina. Broj korisnika TAG uređaja se konstantno povećava", poručuju iz "Puteva Srbije" i apeluju na vozače da na put krenu odmorni, da poštuju saobraćajnu signalizaciju, posebno ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
  • ns

    07.04.2017 08:03
    samo još hrvati i srbi drže putarine, rampe, kućice i gužve, sav normalan svet ima vinjetu i ne staje na sred puta više puta da preda harač, vidi se da smo od iste stoke postali
  • Liman3

    06.04.2017 19:26
    Ma sta rade...
    ...lepo vi zatvorite sve auto puteve praznikom, sta ima bagra da putuje bas praznicima, ko je jos to video?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija