Radnicima Goše jednokratna pomoć, nastavljaju štrajk

Radnici Goše nastavljaju sa generalnim štrajkom, uprkos tome što je Vlada odobrila jednokratnu pomoć.
Milan Vujičić iz Štrajkačkog odbora rekao je za N1 da su čuli da su dobili novog generalnog direktora, i da ga željno iščekuju. Naveo je da sa štrajkom nastavljaju, da su jutros to odlučili i da im i premijer Aleksandar Vučić, prilikom posete u petak, nije uslovio pomoć prestankom štrajka.
 
Vlada Srbije odobrila je danas jednokratnu pomoć od po 60.000 dinara radnicima fabrike šinskih vozila i putničkih i specijalnih vagaona Goša iz Smederevske Palanke, saopšteno je posle sednice Vlade. Zaključkom Vlade odobrena su i sredstva za overu zdravstvenih knjižica zaposlenima koja će važiti narednih šest meseci.
 
Radnici Goše su u generalnom štajku 15 dana, zbog neoverenih zdravstvenih knjižica, staža koji im nije uplaćivan četiri godine i zbog neisplaćenih zarada, a danas će odlučiti da li će nastaviti štrajk. 
  • đokica

    11.04.2017 09:02
    *****
    "Radnici Goše su u generalnom štajku 15 dana, zbog neoverenih zdravstvenih knjižica, staža koji im nije uplaćivan četiri godine i zbog neisplaćenih zarada, a danas će odlučiti da li će nastaviti štrajk. "
    DRŽAVU BAŠ BRIGA ŠTO "GOŠIN"VLASNIK NIJE DRŽAVI UPLAĆIVAO DOPRINOS...
    KOLIKO JE "GOŠA" U SBIJI!!!????KOLIKO JOŠ TREBA VEŠANJA ZBOG GLADI!!!???
  • đokica

    10.04.2017 17:46
    premijeru-predsedniće
    Pošalji Uterivaće dugova Vlasnicima GOŠE!!!!
  • MMF-u šipak

    10.04.2017 17:14
    Daj i meni
    Alo, Vučiću, štampaj i meni malo, treba mi.
    Znaš ono evropsko, ljudska prava i ravnopravnost?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.