Ugljanin deo vlasti u Novom Pazaru sa Ljajićem i SNS

SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina od danas je deo vlasti u Novom Pazaru, zajedno sa Sandžačkom demokratskom partijom Rasima Ljajića i Srpskom naprednom strankom.
Na sednici Gradske skupštine, Mirsad Đerlek je podneo ostavku na mesto predsednika "zbog profesionalnih obaveza", a na tu funkciju je izabrana Ifeta Radonbčić iz Ugljaninove stranke. 
 
SDA Sandžaka je dobila i dva mesta u Gradskom veću, kao i nekoliko mesta u upravnim odborima javnih preduzeća. 
 
U opoziciji je sada samo Bošnjačka demokratska zajednica Sandžaka, koju predvodi Muamer Zukorlić.
  • G

    10.04.2017 19:58
    Kako mislite deo su vlasti? Pa pre samo godinu dana su tražili intervenciju UN jer su Bošnjaci izloženi teroru, zločinima i etničkom čišćenju od strane te iste vlasti. Ko je terorisan, nad kime je počinjen zločin i ko je etnički očišćen iz Raške, pitaju li novinari to ili je novinarski posao da samo upiru prstom u penzionere Srbije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.