VIDEO: Policija istražuje snimak punjenja glasačke kutije

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je da je u saradnji sa Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal pokrenulo istragu povodom snimka na kojem se vidi kako se u glasačku kutiju ubacuje više listića, koji liče na glasačke.
Policija preduzima sve mere i radnje u cilju rasvetljavanja ovog slučaja, kao i utvrđivanja da li je reč o pravim glasačkim listićima i ko su osobe koje se mogu čuti na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama, navodi se u saopštenju.
 
Na snimku se vidi kako se u kutiju ubacuju listići sa gomile, na svakom zaokružen broj šest. Osobe koje ubacuju listiće se ne vide, ali se čuje njihov razgovor. Oni, između ostalog, kažu da su već ubacili 120 listića i da će ubaciti još, tako da izlaznost bude 90 odsto.
 
 Reč je o snimku navodno sa nekog biračkog mesta u Sjenici. 
  • G

    11.04.2017 13:39
    @sons - običaj kod muslimana gospodine je da se izuvaju pre ulaska u kuću, nemojte se podsmevati tome. Iako su pojedini komentatori u pravu da je potpuna besmislica da onaj koji želi da pokrade izbore samog sebe snima i to potom javno objavljuje, veoma sam zainteresovan za epilog ovog slučaja a na vama medijima je teret da slučaj ispratite do kraja, nemojte biti nezainteresovani.
  • Milan -Novo naselje

    11.04.2017 07:58
    alal vam dokaz
    Bas uverljivo ! Lopovi snimaju sami sebe kako kradu i onda snimak daju medijima !?
  • manipulant

    11.04.2017 07:31
    manipulanti
    nigde crvenog voska ni kanapa.
    očigledna loša fotokopija listića!!!
    nekog ova zeza oko izbora mnogo zabavlja.
    isti fazon kao i ono da su brojani ne presavijani listići iz Novog Pazara.
    slika dva stola različite boje na jednom stoji posuda za kvašenje prstiju a na drugom nema.
    Šta reći a ne zaplakati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija