Opštine u Srbiji u pripravnosti zbog najavljenih padavina i mogućih poplava

Sektor za vanredne situacije, s obzirom na najavljene padavine, upozorio je sve opštinske štabove da se podigne stepen pripravnosti i da se radi dvadesetčetvoročasovni monitoring Zapadne Morave i Kolubare i njihovih pritoka, dok padavine ne prestanu.
"Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda u narednih 48 sati očekuje se veća količina padavina na teritoriji Srbije, čak i sneg u planinskim predelima", rekao je načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić i ukazao da su zbog toga moguća lokalna izlivanja na Zapadnoj Moravi i Kolubari, kao i na njihovim pritokama. 
 
Prema njegovim rečima, svi kapaciteti SVS u narednih 48 sati biće stavljeni u potpunu pripravnost dok padavine ne prođu.  
  • Perica

    19.04.2017 08:36
    Isto
    Biće kao što je bilo samo ako padne. Sem velikih izjava i obećanja malo je urađeno.
  • Drug Tito

    18.04.2017 22:01
    Da za vreme Jozeka nisu izgradjeni kvalitetni nasipi Vojvodina bi davno bila pod vodom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija