Predlog da sledeći avion Er Srbije dobije naziv po Zdravku Čoliću

Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je danas da će predložiti "Er Srbiji" da se ime Zdravka Čolića nađe na jednom novom avionu.
"Pretpostavljam da smo svi razmišljali nekada o tome da budemo blizu Zdravka Čolića. On je prosto legenda, koja traje dugo, ja bih volela da toliko traje i "Er Srbija" i predlog mog ministarstva je da jedan avion nosi ime Zdravka Čolića", rekla je Mihajlović za "Pink".
 
Ona se nada da će ta avio kompanija, nakon aviona koji su dobili imena Novak Đoković, Dejan Stanković, Goran Bregović, Miki Manojlović, prihvatiti inicijativu i da uskoro dobijemo i avion Zdravko Čolić.
  • najiskrenije

    19.04.2017 15:59
    da se ja pitam
    Nijedan kamion a ne avion nebi dobio ime po pevacu ni politicaru a gospodju bi po kratkom postupku smenila pa neka ga slusa i voli do mile volje, teska glupost i za Bregovica
  • 2 krupne greške

    19.04.2017 14:47
    Narod nezadovoljan
    Izbor su morali prepustiti narodu, sigurno bi pre izabrali aktuelnu rejaliti zvezdu, nekoga poput ajfonke, a i Ceca bi se bolje kotirala od Čole.
    I, ako je ovo i srpska aviokompanija, imena moraju biti ispisana ĆIRILICOM.
  • Gde mi živimo

    19.04.2017 13:27
    Mene zanima ko je predložio da se da ima avionu po Goranu Bregoviću? Zbog čega je on toliko znamenit za nas? On je jedan od većih plagijatora u muzičkoj industriju, tako da po tome i jeste među boljima. Predlažem da se sledeći avion zove Dino Merlin - taj je svaku drugu pesmo ukrao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija