Nikolić odlikovao seriju "Vojna akademija"

Ukazima predsednika Tomislava Nikolića, danas je odlikovano više od stotinu pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, a orden je dodeljen i producentu serije "Vojna akademija" Nebojši Gariću.
Kako je navedeno, 57 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije odlikovano je povodom proslave Sretenja, dok je povodom Dana Vojske medaljama nagrađeno 52 njih, koji su se posebno istakli u obavljanju dužnosti i zadataka u oblasti odbrane i bezbednosti.
 
Ordenom belog orla s mačevima trećeg stepena odlikovan je nedavno penzionisani general-potpukovnik Jovica Draganić, a Ordenom zasluga za odbranu i bezbednost 1. stepena general-potpukovnik Đokica Petrović, general-major Dušan Stojanović i brigadni general Ilija Todorov.
 
Povodom Dana državnosti, Ordenom zasluga za odbranu i bezbednost 1. stepena odlikovano je troje pripadnika, njih 20 zlatnom i srebrnom medaljom za zasluge, dok je 33 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije nagrađeno zlatnom i srebrnom medaljom za revnosnu službu.
 
Povodom 23. aprila, Dana Vojske, 19 pripadnika odlikovano je zlatnom i srebrnom medaljom za zasluge, dok je 33 nagrađeno zlatnom i srebrnom medaljom za revnosnu službu.
 
Posebno priznanje, Vojna spomen medalja za izuzetan doprinos sistemu odbrane Srbije, uručena je producentu serije "Vojna akademija" Nebojši Gariću.
 
Državna odličja, povodom Dana državnosti i Dana Vojske Srbije, u Domu Garde na Topčideru, uručio je izaslanik predsednika Republike Milorad Simić.
  • Vlada

    21.04.2017 12:57
    Priznao čovek da nam fiktivna vojska vredi više od ove stvarne tuge.
  • PATTON

    21.04.2017 07:40
    Jbt. svi moji se valjaju od smeha kada se samo pomene ta prizemna serija, koja košta k'o sam đavo! A svi smo pogledali jednu ili dve epizode... Pametnom dovoljno!
  • Inspektor Višekruna

    20.04.2017 21:34
    Kvar
    Nešto mi nije u redu sa kompjuterom ili internetom. Piše da sam na 021, a očgledno sam na njuz.net.
    Tomo,Tomo a Cherry Kiss? Zašto je ne odlikovati? Njeni pornići garantovano imaju bar jednako dobar scenario i režiju kao "Vojna Akademija", a gledaju se širom sveta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija