Čanak umesto Marinike Tepić u Odboru za evropske integracije

Skupština Srbije razrešila je bivšu funkcionerku LSV Mariniku Tepić i tri bivša člana pokreta DJB sa mesta članova i zamenika članova skupštinskih odbora.
Mariniku Tepić u odborima u kojima je bila članica ili zamenica člana, zamenio je bivši šef Nenad Čanak. Ona je bila na čelu Odbora za evropske integracije.
 
Osim nje razrešen je i Goran Čabradi iz Zelene stranke koji je napustio poslanički klub LSV, pošto je u njega ušao lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović.
 
Iz pokreta DJB dužnosti članova odbora razrešeni su Jovan Jovanović, Aleksandra Čabraja i Sonja Pavlović, koji su krajem februara napustili taj pokret. Jovanović od danas više nije ni član stalne delegacije Skupštine Srbije u međunarodnim parlamentarnim institucijama. Umesto njega na tom mestu je Aleksandar Stevanović.
  • Nagrada

    21.04.2017 19:23
    Pametnom dosta
    Odmah posle RIK-anja expresna nagrada doticnom za ucestvovanjem na predsednickim izborima, i razbijanju opozicije....To Vučko ne zaboravlja, nagrađuje, svoje verne opozicionare
  • VVV

    21.04.2017 14:36
    hahaha
    Dobio u Novom Sadu 2,5%, hahaha
  • Ja

    21.04.2017 13:35
    MRŠ
    Dodje mi ga žao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija