Predstavljao se kao radnik televizije i varao građane nudeći im uloge statista u filmovima

Državljanin Hrvatske S. Š. (40) uhapšen je zbog sumnje da je u Beogradu prevario nekoliko osoba predstavljajući se kao radnik Televizije "Foks" i nudeći im uloge statista u filmovima.
"Sumnja se da je S. Š. obilazeći ugostiteljske objekte i frizerske salone oštećenima obećavao da će posredovati da se zaposle kao frizeri, pedikiri, statisti u filmovima, jer ima kontakte u zemljama Evropske unije. Za tu uslugu uzimao je novac u iznosu od 40 do 50 evra zbog navodnog 'regulisanja' papira za odlazak u inostranstvo", navodi se u saopštenju MUP-a.
 
Osim toga, on je obećavao vlasnicima frizerski salona i ugostiteljskih objekata da će se neke od televizijskih emisija snimati baš u njihovim prostorijama, pritom im uzimajući 100 evra uveravajući ih da su to troškovi ugovori koji će oni potpisati sa televizijskom kućom.
 
Zbog sumnje da je oštetio veći broj građana i privrednih subjekata, policija je pozvala one koji ga prepoznaju da se jave na telefon 011/ 3008-140.
  • Evo nas!

    22.04.2017 16:28
    Ovce su za sisamje, a ovaj bi mogao koju godinu preventivno da odlezi.
  • Nervirach

    22.04.2017 16:24
    Mislio sam da je nei sa RTV-a. Imali su oni tarife za svasta. Mada, ove za sitne pare nahvataju a ove milionske stetocine nista? Ja imam resenje, ide leto, poreznika na Spic i svakog ko prodje sa camcem pitati odakle i jel sve namireno? Al dzabe, sve je to jedna banda bez obzira na stranku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija