Hiljade kvadrata zvrje prazni i propadaju po opštinama širom Srbije

Napušteni i zapušteni kvadrati kojima gospodare gradovi i opštine širom Srbije godinama zvrje prazni.
Privredi su, prema preavilu, zanimljivi lokali na naprometnijim mestima, dok za većinu poslovnog prostora kirija nije naplaćena godinama unazad. Pojedini graovi rešili su da pošto-poto  zarade na svom poslovnom prostoru. Niš je lane prodajom obezbedio prihod od 1,5 milina evra, a sa istom namerom prošle nedelje je oglasio licitaciju za dve zgrade, tri stana i deset lokala. 
 
Većina lokalnih samouprava, kako pišu "Novosti", lokale nije uspelo da izda ni po smanjenim cenama. Pojedini gradovi u svoj nesikorišćeni posed decenijama ne ulažu ni dinar, pa su nekadašnji "dragulji" u ekstrazoni postali ruine.
 
Ceo tekst o praznim lokalima u pojedinim opštinama možete pročitati u štampanom izdanju "Novosti".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija