Ko su novi direktori javnih preduzeća biće poznato posle prvomajskih praznika

Ministar privrede Srbije Goran Knežević najavio je da će narednih dana biti imenovani direktori nekoliko javnih preduzeća koji su izabrani na konkursu.
"Direktori prve grupe javnih preduzeća koji su izabrani na konkursu biće imenovani u naredih nekoliko dana ili odmah posle prvomajskih praznika", rekao je Knežević.
 
On je podsetio da Ministarstvo privrede organizuje sprovođenje konkursa za izbor direktora javnih preduzeća i da neotvorene prijave dostavlja vladinoj komisiji. 
 
Skupština Srbije usvojila je Zakon o javnim preduzećima krajem februara prošle godine koji predviđa da se direktori javnih preduzeća biraju na javnom konkursu. Prema tom zakonu profesionalni menadžeri morali su biti imenovani najkasnije 4. marta 2017. godine.
  • Jacovitti

    27.04.2017 00:24
    To će nama biti poznato. Njima je odavno!
    Tako nam i treba!
  • LALOš

    26.04.2017 16:40
    KO PREŽIVI KRKANJE
    Za vreme 1maja,ta biće DIŠA...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.