Lažni inspektor krao građane "proveravajući falsifikate"

Niška policija uhapsila je N. O. (44) osumnjičenog da je lažno se predstavljajući kao inspektor policije na prevaru od sugrađana uzimao novac.
Sumnja se da je osumnjičeni u poslednja dva meseca zaustavljao građane na ulici i tražio da mu daju novac kako bi navodno proverio da li je falsifikovan, a potom deo uzimao za sebe.
 
Do sada je utvrđeno da je N. O. se oštetio pet osoba za oko 25.000 dinara, a pošto se sumnja da je na ovaj način da ima više oštećenih, niška policija je pozvala sugrađane da joj se jave. 
 
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela lažno predstavljanje i prevara, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.
  • Perica

    06.05.2017 11:00
    #####
    A,ove Inspektore sa važećom Diplomom ŠTO KRADU!?Ništa HAPŠENJE!!!
  • đokica

    05.05.2017 21:03
    a zašio,PUNOLETAN,MALOLETAN
    N.O.-poznati mi inicijali,poslaću vam i sliku ćim se setim!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.