Dva radnika iz Srbije poginula u Africi

Dvojica radnika beogradske firme koja su poslata u afričku državu Gvineju poginula su pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Kako pišu "Novosti", naša vlast još nije zvanično obaveštena o tragediji, a prema nezvaničnim informacijama, poginuli su M.V. iz Malog Zvornika i D.M. iz Bujanovca.

Oni su se u noći između nedelje i ponedeljka ugušili na spavanju, pošto su se otrovali ugljen-monoksidom iz agregata koji ih je snabdevao strujom u sobi. Njihova tela u krevetu su pronašle kolege, koje su zajedno s njima radile u rudniku boksita u gradu Kamsaru.

M.V. je u Gvineji bio od marta, a D.M. je u tu afričku državu došao samo tri dana pre tragedije.

Posredi je nesrećan slučaj i policija u Gvineji radi na rasvetljavanju svih okolnosti, pre nego što pošalje tela u Srbiju.

  • Jovanjjj

    25.05.2017 09:49
    Mile botu SNSa.
    "Mile" potpuno se slažem sa Vama, sve dok ne pomenuste Vučića. I šta kad obrišemo oko kompjitera, eto 5000€ bez Vučića i eto standarda. Nije ovde propast zbog "lenjog" naroda, već zbog nakaradne vlasti koja ne radi svoj posao otvaranja dobroplaćenih radnih mesta, ne stvaranje uslova za bolji život itd, Ne zamenjujte teze i ne bavite se demagogijom, nije časno.
    P.S. Istina da je i ovaj narod kriv zbog autističnog biranja ovakve vlasti, pa je i zaslužio vlast kakvu ima.
  • Mile

    25.05.2017 09:12
    Tužna Srbijo
    Srpski narod je toliko jadan, da je doveo do propasti svoje države, do tog nivoa da jadni ljudi idu trbuhom za kruhom, da bi radili u rudniku u Africi.

    Alo bre, dopire li ovo ikome do mozga, ima li iko mozga?

    Raditi u rudniku u Arfici gde rade crnci koji nemaju leba da jedu i beže u Evropu se više isplati našim ljudima nego raditi bilo koji nadničarski posao u Srbiji.

    Da li ste svesni da isti ti crnci i migranti se gade ove države?

    Šta ćete uraditi povodom toga?

    Šta ćeš ti lično uraditi čitaoče ovog komentara?

    Nemoj čekati da ti Vučić da 5000 evra mesečno a ti da zapališ kubanku i kažeš, ah ovo sam čekao celog života, uzmi i očisti makar oko sebe, pogledajte kako je sve prljavo...

    Prebriši stol oko kompjutera, Srbine, sramoto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.