Maja Gojković još ne zna kada Vučić polaže zakletvu

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da se još ne zna tačan datum kada će izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić položiti zakletvu pred poslanicima.
- Dogovorićemo se da li će to biti 30, 31. maja ili 1. juna. Samo prvo da završimo redovno zasedanje - rekla je Maja Gojković.
 
Vučić je za predsednika Srbija izabran 2. aprila, a mandat odlazećem predsedniku Tomislavu Nikoliću ističe 31. maja.
  • vazduPLOhov

    27.05.2017 09:10
    vazduPLOhov
    A kad ministar "vazduPLOhov" polaže srpski jezik?
  • maki

    26.05.2017 19:54
    autosugestija
    Valda se setio da je rekao da se neće kandidovati za predsednika,pa se sad premišlja....Mala šala...Odugovlači jer mu je ovako lakše da pljuje po predhodnima i da svaljuje krivicu na one ispod sebe....Šta će jadan kad se zakune,verovatno ko i deca puj pike ne važi.A šta bi drugo
  • marko

    26.05.2017 19:20
    Izdajnici
    A da li gospodja olbrajtova zna kad ce devic da otvori sutobusku stanicu u novom sadu...unistila coveka iz hira jer nije hteo da plati reket

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.