Prvi put u Srbiji zaplenjeni kolačići od kanabisa

Beogradska policija uhapsila je pet osoba zbog uzgajanja marihuane u veštačkim uslovima i prvi put u Srbiji zaplenila tzv. kanabisove kolačiće, saopšteno je danas.
Kako se navodi, uhapšeni su članovi organizovane kriminalne grupe M.B. (47), M.V. (30), I.S. (29), Z.V. i M.B.I. za koje sumnja da su se udružili radi uzgajanja genetski modifikovane marihuane i prodaje te droge i kanabisovih kolačića na teritoriji Beograda.
 
Policija je, osim laboratorije za uzgajanje te droge, pronašla i kilogram i po marihuane i 16 kolača kanabisa.
 
Kako se sumnja, uhapšeni su iz dela kanabisa koji nije plasiran na tržište cedili kanabisovo ulje koje su potom koristili kao jedan od sastojaka za proizvodnju kanabisovih kolača. Njih su prodavali korisnicima po ceni od oko 15 do 20 evra po komadu.
 
Do sada u Srbiji nisu zabeležene zaplene kanabisovih kolača.
  • Mastodont

    26.05.2017 18:03
    Još jedno patetično iživljavanje nad normalnim svetom.
  • lenj DNK

    26.05.2017 15:06
    Ovde su i narkomani neverovatno lenji, moraju dileri da im mese kolace
  • mrva

    26.05.2017 14:47
    U Srbiji je dozvoljeno ubiti, kidnapovati, pokrasti ceo narod, ali kolačiće praviti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija