Policija mu oduzela Tviter nalog zbog istrage da je pozivao na nasilje protiv SNS

Draganu Muraru iz Obrenovca policija je privremeno oduzela mobilni telefon i karticu, ali i nalog na društvenoj mreži Tviter, kao i g-mail nalog.
Kako je Murar naveo na Tviteru, protiv njega se vodi istraga jer je, navodno, pozivao na nasilje protiv SNS.
 
 
U odluci Policijske uprave za grad Beograd se navodi da se na osnovu člana 147. Zakonika o krivičnom postupku privremeno oduzimaju od Dragana Murara mobilni telefon Samsung, pretplatnička kartica, nalog na društvenoj mreži Tviter sa šifrom za pristupanje, kao i mejl adresa, takođe sa šifrom za pristupanje.
 
 
Murar navodi da na oduzimanje telefona gleda kao na povredu njegovih ustavnih prava i kaže da mu je ugroženo pravo na privatnost, te da će se zbog toga obratiti povereniku i Sudu u Strazburu.
  • marko

    04.06.2017 08:52
    ljudi ne dajte im nikad šifre ni za kakve naloge, neka traže nalog suda, pa neka proveravaju sami.
  • Verbalni delikt

    04.06.2017 05:09
    Ko Erdogan.Sad će da izmisle i proterivanje iz zemlje ko uvredi vođu.
  • Miki

    04.06.2017 00:59
    Jezivo
    Fašističke metode

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.