"Rat" beogradskih advokata ne jenjava

U noći između nedelje i ponedeljka 15 osoba provalilo je u prostoriju Advokatske komore Beograda, saopštio je predsednik AKB Jugoslav Tintor.
Kako navodi, incident se dogodio u tri ujutru. U saopštenju koje je potpisao Tintor, navodi se da su nasilnici tom prilikom izbacili na ulicu advokata koji je dežurao u prostorijama, kao i momka i devojku koji su bili angažovani kao noćni čuvari prostora.
 
Ceo slučaj prijavljen je policiji, koja će preduzeti dalje korake na identifikaciji i sankcionisanju odgovornih.
 
Napominje se da je za danas zakazana promopredaja dužnosti između Slobodana Šoškića i Vladimira Gajića "odnosno između članova starog - novog rukovodstva, koji faktički predaju dužnost sami sebi, jasno je da su oni i nalogodavci ovog kriminalnog čina". Tintor smatra da se ovde, kako kaže, očigledno radi o "uvođenju reda" koje Vladimir Gajić već nekoliko dana najavljuje preko medija.
 
"Sa žaljenjem konstatujemo da je način koji je odabrao za 'uvođenje reda' - noć i gola sila - nedostojan advokatske profesije i da neodoljivo podseća na slučaj 'Savamala' protiv koga je i sam Gajić javno istupao u cilju samopromocije", napominje se u saopštenju.
 
Gajić je izabran za predsednika AKB na izborima 10. juna, koje je skupština AKB prethodno 23. aprila otkazala. Dve grupe advokata međusobno osporavaju legalitet i legitimitet jedna drugoj već nekoliko meseci, a tim povodom podnele su i niz tužbi sudu.
  • Vule

    19.06.2017 21:33
    Mafija
    Beogradska Cosa nostra se obračunava, uskoro će i novosadska!
  • Bane

    19.06.2017 18:27
    Ups
    Baš mi je žao, strašno sam se potresao. A vi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija