Pojačan saobraćaj ka moru, radovi na autoputu

U Srbiji se očekuje pojačan saobraćaj, posebno na pravcima ka Makedoniji, crnogorskom primorju i na putevima koji vode preko Užica i Zlatibora.
Pojačan intenzitet saobraćaja očekuje se i tokom vikenda, a vozačima se zbog visokih spoljašnjih temperaturama savetuje oprez na putu, navode iz AMSS.
 
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, automobili se na graničnim prelazima ne zadržavaju duže od 20 minuta, dok se kamioni na prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije, zadržavaju 90 minuta.
 
Produžavaju se radovi na mostu preko Save, na obilaznici oko Beograda i za saobraćaj je zatvoren smer ka Novom Sadu, a saobraćaj je preusmeren na smer ka Beogradu i propušta se semaforskom signalizacijom.
 
Radovi se izvode na autoputu ka Novom Sadu iz pravca Horgoša između 21. i 23. kilometra, pa se vozila preusmeravaju na levu kolovoznu traku.
 
Zbog radova na izgradnji bočnih naplatnih stanica na petljama "Sirig" i "Zmajevo" saobraćaj će na ovim platnim stanicama biti obustavljen, a saobraćaj će se preusmeravati na na petlje "Vrbas", "Srbobran 2" i petlju "Novi Sad".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.