Brnabić: Ekspoze će trajati sat vremena

Mandatarka Ana Brnabić izjavila je da će njen ekspoze trajati oko sat vremena i da jedva čeka da počne da radi kao premijerka.
Ona je pozvala gradjane da ukoliko mogu prate njen ekspoze, obećavši da će kao premijerka nastaviti da radi na menjanju imidža Srbije u još pozitivniji kao i na pozicioniranju države kao regionalnog lidera.
 
Ana Brnabić je istakla i da se neće obazirati na razne kritike u vezi s njenom porodicom i seksualnim opredeljenjem i da će bez obzira na to nastaviti da radi najbolje što može u interesu Srbije.
 
Navela je i da će, ako bude ispunjeno samo 60 odsto od onog što misli da je realno, za gradjane Srbija doći bolji dani.
 
"Bolji dani dolaze, radujem se izazovima i jedva čekam da počnem da radim... i daćemo sve od sebe da održimo stabilnost i ostanemo na ovom kursu", rekla je buduća premijerka.
  • S poštovanjem

    26.06.2017 19:21
    Ako ćete Srbiju da reformišete kao što ste do sad reformisali Ministarstvo za lokalnu samoupravu.... hvala, nemojte! Sedite s vašim glasačima, jedite sendviče i nemojte dalje da kopate rupu. Ima nas koji ćemo se iz nje izvući i sopstvenim radom.
  • VladaN

    26.06.2017 10:30
    Čemu trud...
    ..gospođice Brnabić? Dovoljno je da pustite snimak "ekspozea" onoga za koga ste rekli da treba da Vam bude mentor. Time ste rekli sve o sebi. Pametnom dovoljno a Vaš "ekspoze" je gubljenje vremena.
  • Mile zlojeb

    26.06.2017 10:27
    Jel može ekspoze sa tonom, ali bez slike, ko Boga vas molim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija