Ćenta i Sale Budala ubijeni u pucnjavi ispred suda

Dva muškarca su ubijena u sukobu koji se danas dogodio ispred zgrade Osnovnog suda u Nišu.
Direktor Hitne pomoći u Nišu Slavoljub Živadinović potvrdio je da je u toku prepodneva ekipa te službe intervenisala zbog ranjavanja jedne osobe, a da su lekari na mestu incidenta zatekli još jednog muškarca koji je već bio mrtav. Ranjeni muškarac umro je za vreme operacije u Urgentnom centru, rečeno je u Kliničkom centru u Nišu.
 
Nezvanične informacije ukazuju da su obojica od ranije poznati policiji. Na licu mesta je ubijen Žarko Savić Ćenta, a kasnije je preminuo Aleksandar Barjaktarević, poznat u tim krugovima kao Saško Ludak ili Sale budala.
 
Prema rečima očevidaca, ubistvo se dogodilo kada su njih dvojica došli automobilom u kafić Pandora, u širem centru Niša, kod Osnovnog suda. Zatim su na motoru došla dvojica muškaraca i jedan od njih je ispalio više metaka, dok ga je drugi čekao na motoru, kojim su zajedno pobegli sa mesta napada.
 
Barjaktareviću je pre godinu dana ispod vozila postavljena bomba, a prilikom eksplozije ostao je bez leve noge. Tadašnji napad, kako su izveštavali mediji, dogodio se zbog neraščišćenih računa kriminalaca, a dovođen je u vezu sa "Pink panterima".
  • Vojvosadjan

    29.06.2017 09:48
    Za zakljucak da si poremecen, bolestan i idiot ne treba nikakva strucnost. Dovoljno je procitati tvoje komentare samo na ovoj vesti, bez da se citaju ostali.. Aludiras na moju seksualnu orijentaciju time sto si me svrstao svojevoljno medju gejeve? Super.. istom tom analogijom mogu da kazem da si ti pedofil npr. Ako bih se spustao na tvoj nivo mogao bih da napisem da pitas .... koje sam seksualne orijentacije, da budes apsolutno siguran da nisam derpe. No nebitno, shvatio si sustinu da treba da se lecis. Prevencija je pola posla.
  • Мунгос

    28.06.2017 18:30
    @ Vojvosadjan,
    Можда бих требао да послушам твој савет, али прво ми треба доказ твоје стручности. Да пробамо прво да убедиш себе и још неколико хомосексуалаца да се лече. Наравно, ако то и код вас није узело маха.
  • Vojvosadjan

    28.06.2017 12:28
    @Juznjak
    Tu pricu da je Srbija ispastala zbog nekog prekomernog ulaganja Beograda u Vojvodinu mozes da prosipas tamo nekome u Babusnici. Ili mi daj ijedan argumentovan primer i slucaj.
    @Mungos
    Leci se covece dok nije uzelo maha..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija