Mladi rukometaši i rukometašice stasavaju u kampu "Bogdan Rodić"

Rukometni kamp "Bogdan Rodić" za mlade rukometašice i rukometaše održaće se od 29. juna do 6. jula na planini Zlatar, u organizaciji Fondacije "Univerexport".
Mladi sportisti će tokom kampa biti usmereni na individualni razvoj, kroz poruku da su talentovana deca osobe koje se razvijaju. Polaznici će hvatati korak sa evropskim modernim rukometom, uz prisustvo stručnog tima identifikovaće se talentovani, a deca će dobijati povratne informacije o njihovom radu.  Učešće u kampu će uzeti gotovo 70 dece iz preko 30 rukometnih klubova iz Srbije. 
 
Kamp je okupio stručnjake iz Srbije, menadžer je najbolji srpski trener za 2014. i 2015. godinu Đorđe Ćirković, koordinatorka je Jelena Erić Rakonjac. U timu se nalaze još i Žikica Milosavljević, Igor Nikolić, Vlada Šimičić, Vladimir Cvijan i Vladan Jordović
 
Inicijativu Fondacije "Univerexport" podržali su i Ministarstvo omladine i sporta, kao i Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije.
 
Kamp se organizuje u čast osnivaču kompanije "Univerexport" i velikom poznavaocu rukometa Bogdanu Rodiću

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.