Građani napali radnike koji su zaprašivali komarce

Direktorka Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju Dragana Despot ukazala je danas na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije na nesvakidašnje probleme sa kojima se suočavaju ove godine u borbi protiv komaraca.
- Naša ustanova ima dovoljno vozila i sredstava za suzbijanje komaraca, ali nam građani ne dozvoljavaju da radimo. Napadaju radnike, lupaju nam automobile, juče nam se to desilo i u Rakovici, pa smo morali da prekinemo akciju zaprašvivanja. Zbog tog incidenta reagovala je i policija - rekla je Dragana Despot.
 
Ona je navela da je grad nabavio nove mašine i sjajne supstance zahvaljujući kojima u Beogradu nikada nije bilo manje komaraca. 
 
- U planu su i dve akcije zaprašivanja iz vazduha - kod Krnjače, gde su smešteni migranti, kao i u Obrenovcu. Akcije će biti izvedene možda već sutra ukoliko temperatura bude ispod 27 stepeni i ne bude padavina. Na višim temperaturama ove supstance ne mogu da deluju - dodala je direktorka.
 
Gradonačelnik Siniša Mali osudio je napade na radnike i vozila zavoda i pozvao građane da to ne čine, jer je reč o najsavremenijoj opremi i sredstvima, koja nisu štetna ni za decu.
  • dao bog da

    30.06.2017 23:08
    te pametnjakovice
    Pojedu komarci umesto nas sto urnisu
  • dao bog da

    30.06.2017 23:06
    te pametnjakovice
    Pojedu komarci umesto nas sto urnisu
  • Čučuk Stana

    30.06.2017 22:55
    @Figaro
    Sudeći po komentarima nama nikakav prah nije potreban jer smo već ludi,
    @Tja
    Zavod za biocode je jedna ozbiljna kuća i sramota je pisati napamet

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija