Dejanu Anđusu pritvor do 30 dana

Viši sud u Beogradu odredio je na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana novinaru Dejanu Anđusu koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo iznude.
Prethodno je, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo istragu protiv njega, nakon saslušanja na kojem se Anđus branio ćutanjem.
 
Portparol suda Bojana Stanković rekla je da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je prema njemu odredio pritvor do 30 dana, zbog osobitih okolnosti da će ometati postupak uticanjem na svedoke. 
 
"Protiv ovog rešenja osumnjičeni i njegov branilac mogu izjaviti žalbu krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema rešenja", dodala je Stanković za "Tanjug".
 
Anđusu se na teret stavlja krivično delo iznude za koje je zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora. 
  • Mile

    01.07.2017 20:35
    http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/2872641/kurir-tv-vesti-uzivo-zasto-je-uhapsen-dejan-andjus
  • goran

    01.07.2017 19:22
    Iznuđivao, a od koga? Ili je samo tek onako iznuđivao. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija