Avion sa putnicima iz Atine konačno sleteo u Beograd

Letelica "Er Srbije", u kojoj su bili putnici čiji je let iz Atine za Beograd više puta odlagan zbog kvara, sletela je na Aerodrom "Nikola Tesla" u 21.10.
Reč je o avionu JU-2513 koji je kompanija "Er Srbija" poslala po putnike kojima je let JU-513 zbog tehničkih poteškoća na avionu, iz Atine odlagan od juče.
 
Novi avion sa oko 80 putnika u Beograd je stigao u 21.10. Kako saznaje RTS, ostali putnici su drugim linijama već prebačeni do željenih destinacija. 
 
Putnica na ovom letu rekla je ranije Tanjugu da je redovan let "Er Srbije" bio zakazan za subotu u 15:35, ali kada su se putnici već ukrcali i kada je avion počeo da se kreće po pisti, vraćen je, jer je utvrđen tehnički problem.  Nakon toga, pokušano je još jedno poletanje, ali kako nije uspelo, putnici su noćas oko 3 časa bili prebačeni u hotel. 
 
Sagovornica Tanjuga ispričala je da je danas vreme poletanja aviona dva puta pomerano, u 13 i 14 časova, ali da su nakon toga putnici vraćeni na aerodrom bez objašnjenja. 
 
Prema njenim rečima, među putnicima je bilo dece i osoba sa invaliditetom.
  • Dejan021

    03.07.2017 11:44
    Hm
    Polako ce se svi pokvariti kad drzava prestane da dotira pare za tu farsa kompaniju
  • Nindža Kornjacleone

    03.07.2017 07:48
    Kakav tendenciozan naslov... Konačno sleteli.... da ste vi meni živi i zdravi prilikom letenja iz Sijetla za Vankuver sam ostao zaglavljen na aerodromu Sijetl 72 sata, bez ikakve ponude za smeštaj. Svakako je bolje da su ostali tamo, nego da je došlo do leta neispravnom letelicom, ali naravno pljuckanje po državi u vidu zanata je daleko zanimljivije (verujem i isplativije).
  • LALA

    03.07.2017 01:21
    Neprikosnoveni lider regiona .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.