Štrajkuju i radnici koji rade Slaviju uz Beogradu

Radnici preduzeća "MBA Ratko Mitrović - Niskogradnja" koji rekonstruišu, između ostalog, i Trg Slavija, obustavili su danas rad.
Radnici su započeli štrajk zbog, kako se navodi, neisplaćenih zarada za februar i maj ove godine, saopštio je Savez samostalnih sindikata Srbije (SSSS).
 
"MBA Ratko Mitrović" rekonstruiše Ruzveltovu ulicu, Ulicu Mije Kovačevića i Trg Slavija u Beogradu, kao i prugu u Vreocima. 
 
"Preduzeće nije isplatilo ni naknade za odlazak i dolazak na posao za mart, april, maj i jun ove godine", navodi se u saopštenju. 
 
Dodaje se da zdravstvene knjižice zaposlenih nisu overene od marta zbog čega ne mogu da se leče. 
 
"Radnici su se okupili u Ruzveltovoj ulici i u Ulici Mije Kovačevića kod Novog groblja u Beogradu i odlučni su u nameri da istraju do ispunjenja svojih zahteva", navodi se u saopštenju.
  • Marija Antoneta

    05.08.2017 22:44
    Dajte im kolača
    I kako to bese nekad...dajte im kolača, hleba nema. Danas bogati imaju slobodu. Siromašni nemaju ni slobodan dan u nedelji ni godišnji ni radni staž ni zdravstvenu knjižicu. ..nema ni penzije nema uplaćenog staža. ..za 20 god. Živećemo kao klošari svi u ovoj zemlji jescemo iz kante za đubre robovlasnika , penzije neće postojati ni naših roditelja. ..kako vi vidite budućnost i šta ste preduzeli sem da ugađa te robovlasnicka.
  • Analitiza

    13.07.2017 13:27
    Sta je bre beogradjani? AV AV vam napravio fontanu,a vi ste sad ogladnili,nije vam dovoljno da uzivate u fontani, vec bi nesto i da jedete,a za to vam treba para.Ne cenite vi to sto AV AV cini za rad. U ovoj zemlji treba da jedu botovi i sendvicari,a ostali da bleje u fontane. AV AV AV

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.