Poziv za mlade naučnike da prijave stručne radove za Zbornik

U želji da pomognu sve većem broju mladih ljudi koji su suočeni sa situacijom da ne mogu u naučnom časopisu ili nekoj od izdavačkih kuća da publikuju svoje naučne i stručne radove bez veće količine novca, Nomotehnički centar je kreirao projekat pod nazivom Nova naučna edukativna misao.
Projekat sadrži poziv "Innovation… that’s it!", koji predstavlja Zbornik radova studenata osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih univerziteta u Srbiji i Evropi, kao i onih koji su istraživači, bez obzira na to da li su zaposleni ili nisu.
 
"Cilj našeg zbornika je da na jednom mestu okupi stručne radove mladih koji predstavljaju inovaciju u nauci i predstavljaju novu naučnu edukativnu misao, u potrazi smo za kreativnim ili novim temama, jedini uslovi su da imaju veze sa inovativnim rešenjima za lokalne probleme ili da ukazuju na probleme koji postoje, u sledećim oblastima: društvene nauke (ekonomija, pravo, političke nauke, filozofija, maketing) ili kultura. Takođe, ukoliko imate vašu temu koju želite da publikujete, naš Uređivački odbor vas poziva da je pošaljete i dobićete u najkraćem roku odgovor da li smo u mogućnosti da je objavimo", poručuju iz Nomotehničkog centra.
 
Poziv za zbornik brojevi 1/2017 i 2/2017 otvoren je do 10. avgusta. Detalje možete da pogledate OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija