Narednih dana sve toplije, sledeće nedelje zahlađenje

Naredni dani biće sve topliji, prognoziraju meteorolozi, te upozoravaju da će za vikend i početkom naredne sedmice dostići 37 stepeni.
Sutra će biti toplije nego danas, vetar će biti slab, južni i jugoistočni, a temperatura će se kretati od 12 do 34 stepena.
 
Narednih dana sve toplije, uz mogućnost lokalnih pljuskova u četvrtak na jugozapadu, u petak na severu, a u subotu na celoj teritoriji Srbije.
 
Naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i značajnim padom temperature, koje će u ponedeljak kasno uveče zahvatiti severozapadne krajeve, proširiće se u utorak do kraja dana na celu zemlju.
 
Naredne srede svežije, mestimično sa kišom i pljuskovima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija