Na Horgošu i Batrovcima čeka se 45 minuta, na Gradini sat vremena

U Srbiji je uoči vikenda pojačan saobraćaj, kao i na ulazu u zemlju iz pravca Mađarske i Hrvatske.
Zadržavanja se na Horgošu i Batrovcima kreću od 30 do 45 minuta, a na izlazu iz Srbije na prelazu Gradina čeka se oko sat vremena. Veći broj vozila beleži se i na Preševu gde za sada nema dugih kolona, saopštio je AMSS.
 
Na ostalim prelazima nema čekanja dužih od 30 minuta, ali prema podacima granične policije vreme zadržavanja na granici je promenljivo. Vozačima se savetuje da u satima pojačanog saobraćaja koriste manje opterećene granične prelaze.
 
Veći broj vozila beleži se na Obilaznici oko Beograda gde su duge kolone vozila, kao i na naplatnoj rampi Stara Pazova gde se za naplatu putarine čeka oko pola sata.
  • ovdasnji vojvodjanin

    22.07.2017 07:50
    jucer stigao iz hrvatske..
    na hrvatskoj strani radi 6-7 kontrolnih kucica...sa nase strane samo 2....
    dobrodosli u severnu koreju evrope...
    carinici i policajci kao usporen film...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.