Kilometarske kolone na granici, na Batrovcima se čeka četiri sata

U Auto-moto savezu Srbije (AMSS) kažu da je danas veliki priliv vozila na svim graničnim prelazima, a da je trenutno najveća gužva na Batrovcima.
Na tom prelazu na granici sa Hrvatskom čeka se najmanje oko četiri sata. I na prelazu Šid su velike gužve, pa se čeka oko sat vremena.
 
Alternativni prelazi na granici sa Hrvatskom su Bačka Palanka, Sot, Bogojevo i Bezdan.
 
Velike gužve su i na granici sa Mađarskom, na Horgošu, gde se sa naše strane čeka oko sat vremena. U AMSS-u ne mogu da procene koliko se čeka sa mađarske strane, ali kažu da su kolone kilometarske.
 
Prema Crnoj Gori, na prelazu Gostun, čekanja su od pola sata do sat, kao i na Preševu, ka Makedoniji.
 
Do 25. jula, od 7 do 17h, zbog radova na autoputu od petlje "Pojate" do petlje "Ražanj" u oba smera za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka. Produženi su i radovi od petlje "Ražanj" do petlje "Aleksinački rudnici", u oba smera autoputa, gde će takođe biti zatvorene preticajne trake.
 
Na autoputu, u smeru Beograd - Novi Sad, saobraćaj se od 7 do 15 časova preusmerava na levu traku.
  • General Grant

    22.07.2017 21:10
    Lideri u regionu. Nisu kadri ni granične prelaze da osposobe da iole liče na državu nego se sve više i više približavamo jedopartijskom getu.

    Nit obraza, nit sramote, puna usta laži i neograničena nesposobnost.
  • Limanac

    22.07.2017 16:46
    Samo BP
    Ka Hrvatskoj nakon naucene lekcije sa Batrovcima i Sidom koristim iskljucivo prelaz Backa Palanka. Nekoliko traka i terminala iako je alternativni prelaz pa nikad nisam cekao duze od pet minuta. Na Batrovce vise nikad.
  • Gagarin

    22.07.2017 16:12
    Pritisak
    Ovo sto se vidja na granicnim prelazima u/iz Srbije nije nista drugo nego vrsta pritiska na EU da Srbiju prime sto pre da bi imali slobodan prolaz. Prosle nedelje sam cekao "samo" sat vremena na Batrovcima - bile su otvorene dve od deset ili dvanaest rampi. Apsolutno neobjasnjivo i nedopustivo. Ne bi smela biti zatvorena niti jedna rampa u vrhu letnje sezone, ministarske glave bi morale padati za to!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija