Putnici za Bar šest sati čekali na stanici u Prijepolju

Putnici koji su sinoć iz Srbije krenuli vozom u Crnu Goru čekali su satima na Železničkoj stanici u Prijepolju, bez objašnjenja odgovornih, javio je portalu 021 Nemanja Jurašević, jedan od putnika iz voza.
Oni su na toj stanici čekali od 6.20h, dok je voz iz Beograda bio blokiran od 5.00h.
 
Preduzeće "Srbija voz" saopštilo je da je jutros u 3.50 časova došlo do prekida saobraćaja prema Baru, koji je ponovo uspostavljen posle 12h. Vozovi su bili zaustavljeni u stanici Prijepolje teretna.
 
Kako se navodi, razlog prekida saobraćaja bio je nestanak napona u kontaktnoj mreži, zbog "uplitanja pantografa lokomotive teretnog voza koji je prevozio Fijatove automobile za Bar". Saobraćaj za dizel vuču je uspostavljen u 11.52h kada je pokrenut teretni voz i vraćen u stanicu nakon čega je prvi putnički voz krenuo za Bar.
 
Iako se u saopštenju "Srbija voza" navodi da se u vreme prekida saobraćaja maksimalno vodilo računa o putnicima i da im je obezbeđeno osveženje, Jurašević tvrdi da putnicima, među kojima je bio veliki broj dece i starijih, niko od nadležnih nije dao ni objašnjenje zbog čega voz stoji.
  • Terješkova

    23.07.2017 20:49
    Ima li neko da napiše šta treba da radi putnik kojem se to desilo, kakva su njegova prava?
  • avav

    22.07.2017 18:35
    pisaj po sirotinji!
  • hm

    22.07.2017 18:32
    Treba ih zasuti tuzbama za naknadu stete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.