Pitbulovi izujedali dete i ženu

U razmaku od samo nekoliko sati u Dom zdravlja Barajevo primljeni su dete i žena sa stravičnim povredama zbog ujeda pasa.
Pitbulovi izujedali dete i ženu
Foto: Pixabay
Starija žena (68) napadnuta je jutros i nalazi se u teškom stanju nakon što su je psi gotovo potpuno rastrgli, a sinoć je, kako se pretpostavlja jedan od tih pasa napao i maloletnog dečaka, javlja Blic.
 
Prva nesreća desila se sinoć u naselju Gaj, kada je dečaka (14) napao vlasnički pas i tom prilikom mu naneo ozbiljne povrede.
 
"Dobili smo poziv kada se sve dogodilo. Dečak je primljen kod nas, imao je preko deset ujeda po celom telu, pa smo morali da ga prebacimo u Urgentni centar jer je bio u lošem stanju", kažu za Blic iz Doma zdravlja Barajevo.
 
Danas oko osam sati ujutro dogodio se još teži napad.
 
"Opet smo dobili poziv jutros u 8.30, u pitanju je starija žena Mara V. koja ima 68 godina. Ona je napadnuta od strane tri vlasnička psa, koliko mi znamo u pitanju su pit-bulovi. Kada je primljena bila je u stravičnom stanju. Po celom telu ima povrede, povrede skalpa su takođe užasne, ostala je čak bez nekih delova. Noge raznešene, nadlaktice, šake i podlaktice pune ujeda. Lekar nije mogao da proceni koliko je ujeda bilo. Stravično", dodaju iz Doma zdravlja.
 
Oni su je odmah prebacili u Urgentni centar na reanimaciju.
 
Iz Zoohigijene kažu da su njihove ekipe na terenu od jutros kada su dobili poziv od policije. Jedan vlasnički pas je uhvaćen, dok se za drugima traga.
 
"Ekipe će ostati na terenu dok se ne uhvate preostala dva psa. Prvog kojeg smo pronašli prebacili smo u karantin u Ovči, a vlasnik je obavešten o incidentu", kažu iz Zoohigijene.
  • Pobarac

    31.07.2017 12:45
    Šta se čudite?
    Kakva država, takvi kerovi i njine gazde i njini branitelji. Kakv bre, azil? Ujeo čoveka, uspavati životinju i tačka. Bez rasprave. Gazdi kazna za pokušaj ubistva ili ubistvo. Lutalice uspavati odmah i u furunu. Dosta bre više gadiluka. Tolko.
  • Zanemarivanje

    30.07.2017 07:40
    Ako se oduzimaju neljudima deca zbog zanemarivanja, isto bi trebalo uraditi i sa kerovima od gazda.Kažnjavanje od 50 do 150000 u zavisnosti od težine incidenta pa do zatvorskih kazni.Valjda je važniji čovek od psa,Ali isto da važi i u slučaju ubistva psa.Eutanaziju mogu da vrše samo Zoohigijena i to samo u slučajevima da pas napadne čoveka.Jer ako to ne urade, opet će napasti.
  • dule

    29.07.2017 11:41
    "Ekipe će ostati na terenu dok se ne uhvate preostala dva psa. Prvog kojeg smo pronašli prebacili smo u karantin u Ovči, a vlasnik je obavešten o incidentu", kažu iz Zoohigijene.


    Super. ajde da ja tom idiotu pajserom izlomim ruke i noge, pajser nek stave u karantin a mene nek obaveste o tome.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.