Ponovo gužve na graničnim prelazima

Prema poslednjim informacijama na ulazu u Srbiju na GP Batrovci putnička vozila se zadržavaju oko dva sata.
Ponovo gužve na graničnim prelazima
Foto: 021.rs
Zbog toga se preporučuje korišćenje alternativnih prelaza - GP Bačka Palanka, Sot, Ljuba ili Neštin.
 
Zadržavanja i na ulazu i na izlazu iz Srbije na GP Horgoš su oko sat vremena.
 
Preporučuju se alternativni prelazi Kelebija i Bački Breg. Pojačan je saobraćaj na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske na GP Gradina a zadržavanja su od 30 minuta do sat vremena, navodi se u saopštenju AMSS. 
 
Slično je i na GP Preševo sa Mekedonijom - pojačan je saobraćaj na ulazu Srbiju a zadržavanja su oko 80 minuta dok su zadržavanja na izlazu iz Srbije na ovom GP oko pola sata. 
 
Kraj jula, a ujedno i kraj radne nedelje donosi veći broj vozila i pojačan saobraćaj na autoputevima, ali i na svim ostalim frekventnijim pravcima. 
 
Na naplatnim rampama otvoreni su svi raspoloživi kanali za naplatu putarine, ulažu se maksimalni napori i koriste sva raspoloživa sredstva kako bi se ubrzala prohodnost, međutim, i pored toga na pojedinim naplatnim stanicama Sirig zadržavanje je oko 20 min, a na naplatnoj rampi Stara Pazova i Nais zadržavanja su oko desetak minuta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija